Hjem » Ledige stillinger

Ledige stillinger ved Lofoten og Vesterålen distriktspsykiatriske senter:

Psykolog – Voksenpsykiatrisk enhet i Lofoten
Psykologspesialist – Voksenpsykiatrisk enhet Vesterålen
Overlege i psykisk helse – Voksenpsykiatrisk enhet Vesterålen

Vi ønsker oss

  • En moderne medarbeider som er positiv til å være med på videreutvikling av tilbudet til Vesterålen DPS.
  • En faglig oppdatert person som verdsetter samarbeid og kollegaveiledning like høyt som selvstendig arbeid.
  • En kollega som stiller høye krav til seg selv og organisasjonen, og på den måten gir Vesterålens befolkning ett tilbud innenfor psykiatri som ligger på ett svært høyt nivå.
  • En person som ønsker å være i Vesterålen over tid.

Vi i Vesterålen tilbyr deg videre: Vinternetter med nordlys. Sommernatt med midnattsol. Fantastiske fjellturer! Vesterålen har mange fjell på 400-500 høydemeter, med gode merkede stier og fantastisk utsikt.

Vi har mange fiskevann. Vi ligger ved kysten så kajakk, robåt eller seilbåt er det mange som benytter seg av. Og vi kan tilby ”Ferskfesk” og da er en virkelig fersk. Vi har flere kulturhus i Vesterålen, som virkelig har ett variert tilbud. Vi har idrettshaller, moderne fotballbaner, og Stokmarknes har ett fantastisk skianlegg.

Vi har musikkforeninger, kor, trommedamer, turning, handball, volleyball, innebandy og mye mye mer. I tillegg har vi ledig barnehageplass og byggeklare tomter i Hadsel.

Hva vi tilbyr

Gode kollegaer som vil gi deg opplæring i det du trenger når du kommer, som vil ønske deg varmt velkommen og ta godt vare på deg. Vi er en positiv gjeng som ler mye sammen.

Kollegaene dine i Vesterålen jobber hardt og deltar gjerne i en faglig diskusjon. Vi holder oss faglig oppdatert. Vi har leger i spesialisering hos oss, og psykologer på lisens, da vi ser dette som svært berikende for fagmiljøet. Vi ønsker å legge til rette for månedlige undervisninger med interne eller eksterne foredragsholdere.

Vi har et nytt somatisk sykehus like ved siden av. Også innenfor somatikken jobber sykehuset for at studenter og nyutdannede skal trives. Så vi kan trygt si at fagmiljøet er nytenkende og pulserende.

Gode samarbeidsrutiner internt og eksternt. Legene og den kommunale psykiatritjenesten er positiv til samarbeidet med Vesterålen distriktspsykiatriske senter, og de vil ta godt imot deg som kollega. Vi samarbeider også godt med resten av Nordlandssykehuset, og avdelingene i Bodø tar godt imot våre henvendelser.

Konkurransedyktig lønn.