Hjem » Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Vi bruker analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på VDPS.no for å måle trafikk, for å registrere hva slags type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i, samt for å forbedre og forenkle din bruk av nettstedet.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin eller din mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av VDPS.no kan ikke spores tilbake til deg. Ved å bruke VDPS.no samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Hvis du ønsker det kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

VDPS bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på VDPS.no. For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, hvilken nettleser du benytter etc.

Tips om hvordan du administrerer informasjonskapsler: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Her er en liste over informasjonskapslene som benyttes på nettstedet:

  • Google Analytics – Global Site Tag (gtag.js)

​Informasjonskapsler knyttet til Global Site Tag (gtag.js) registrerer hvor du kom fra, hvor mange ganger du har besøkt sidene våre, hvor lenge du ble der og etc. I tillegg til nettside målinger, så brukes den også til konverteringssporing og remarketing.