Hjem » Ledige stillinger

Aktuelle stillinger


Vi ønsker oss

  • En moderne medarbeider som er positiv til å være med på videreutvikling av tilbudet til Lofoten og Vesterålen DPS.
  • En faglig oppdatert person som verdsetter samarbeid og kollegaveiledning like høyt som selvstendig arbeid.
  • En kollega som stiller høye krav til seg selv og organisasjonen, og på den måten gir befolkning ett tilbud innenfor psykiatri som ligger på ett svært høyt nivå.
  • En person som ønsker å være i Lofoten eller Vesterålen over tid.

Vi tilbyr deg videre: Vinternetter med nordlys. Sommernatt med midnattsol. Fantastiske fjellturer! Lofoten har de spektakulære fjellene, Vesterålen har mange fjell på 400-500 høydemeter, med gode merkede stier og fantastisk utsikt.

Vi har mange fiskevann. Vi ligger ved kysten så kajakk, robåt eller seilbåt er det mange som benytter seg av. Vi har flere kulturhus i regionen, som virkelig har ett variert tilbud. Vi har idrettshaller, moderne fotballbaner, fantastisk skianlegg og klatrehaller flere steder.

Vi har musikkforeninger, kor, trommedamer, turning, fotball, handball, volleyball, innebandy og mye mye mer. I tillegg har vi ledig barnehageplass og byggeklare tomter.

Hva vi tilbyr

Gode kollegaer som vil gi deg opplæring i det du trenger når du kommer, som vil ønske deg varmt velkommen og ta godt vare på deg. Vi er en positiv gjeng som ler mye sammen.

Kollegaene dine her jobber hardt og deltar gjerne i en faglig diskusjon. Vi holder oss faglig oppdatert. Vi har leger i spesialisering hos oss, og psykologer på lisens og i spesialisering, da vi ser dette som svært berikende for fagmiljøet. Vi ønsker å legge til rette for månedlige undervisninger med interne eller eksterne foredragsholdere.

Vi har et nytt somatisk sykehus like ved siden av. Også innenfor somatikken jobber sykehuset for at studenter og nyutdannede skal trives. Så vi kan trygt si at fagmiljøet er nytenkende og pulserende.

I vårt DPS har ledergruppa fokus på å luke ut ”plunder og heft”. Vi ønsker at behandlerressursenen i størst mulig grad skal brukes på pasientforløp.

Gode samarbeidsrutiner internt og eksternt.

Konkurransedyktig lønn og fleksibilitet i forholdt til arbeidssted. Vi ser at de digitale verktøyene gir mulighet til blandt annet hjemmekontor i større grad enn tidligere.